La Torre de Vallferosa - Ruta de les terres de la frontera


Dolmen de la Pera - Ruta dels dólmens

QUÈ FEM?
ACTIVITATS I EXCURSIONS

Fustagueres és una masia al mig de Catalunya, en un indret boscós i absolutament tranquil. La situació és privilegiada, ja que a poc més d'una hora en cotxe hi ha Barcelona, Andorra, el Pirineu o bé la platja.
Especialment per a les persones que no desitgin anar massa lluny de la casa, posem a la seva disposició una molt completa informació per poder fer les més insòlites visites i excursions a peu, en bicicleta o en cotxe. Destaquem la incomparable torre de Vallferosa, de 33m. d'alçada, del temps de la reconquesta i considerada l'obra mestra de l'arquitectura militar del segle X, a més el seu novedós sistema defensiu va ser clau en el naixement de Catalunya i la reconquesta de la Península Ibèrica. Podem visitar també pobles medievals, castells, dòlmens, esglésies romàniques, museus (agrícols, del ganivet, d'art,...), rierols, fonts, embassaments i infinitat de tranquils i magnífics paratges naturals.

 

 


Per a aquells que els agradi participar de les festes i tradicions, recomanem el carnaval de Solsona i Torà, la Passió i l'Aquelarre de Cervera, els pessebres vivents de Sant Guim de la Plana i Ardèvol, el mercat romà de Guissona, nombroses fires agrícoles, de teatre, d' antiguitats o d'artesania, o simplement el mercat setmanal o festa major dels poblets veïns, que els faran partíceps de les vivències de l'indret.


Carnaval de Solsona


Castell de les Sitges - Ruta dels castells


Cal Tristany - Ruta dels carlinsFonts del Cardener i Pantà de Sant Ponç

Les estades a Ca Fustegueras són tranquil·les i agradables, en un ambient familiar i senzill, amb unes pinzellades culturals de la zona, amb innombrables possibilitats on escollir, que de ben segur seran del seu gust.

El pont del Clop a la Ribera Salada Cripta pre-romànica d'Olius

 


Retaule barroc del Miracle

Montfalcó Murallat - Ruta dels pobles medievals

 

Esquí, golf, senderisme, barranquisme, equitació... o d'altres esports més tradicionals, tots es poden practicar aquí o a poca distància.

 


Estació d'esquí de Port del Comte

MÉS RECOMANACIONS, RUTES I PASSEJADES:


Inici / Casa/ Preus / Calendari / Com arribar-hi / Activitats