COM ARRIBAR-HI


 

Fustagueres està situada just al bell mig de Catalunya, en una zona molt tranquil·la i de bon accés.


Des de LLEIDA: Autovia N-II fins a Cervera, que enllaça amb l'eix C-25 (direcció Girona) fins a la sortida de TORÀ; seguint les indicacions i per la carretera L-3003 arribarem a Torà (1).


Des de BARCELONA: Dues opcions:

- Per BAIX: Anirem a trobar l'autovia N-II (direcció Lleida) fins la sortida número 545 (direcció Calaf, Ponts i Andorra), on agafarem la carretera comarcal 1412 i sense deixar-la arribarem a Torà (1).


- Per DALT: Autopista C-16 (antiga A-18) -direcció Manresa- fins enllaçar amb l'eix C-25 (direcció Lleida) fins a la sortida de Torà (sortida nº 103); seguint les indicacions per la carretera 1412 arribarem a Torà (1).

Des de TARRAGONA: Fins a Montblanc per la carretera N-240 o bé la C-240, de Montblanc a Tàrrega per la C-240. A Tàrrega agafarem l'autovia N-II (direcció Barcelona) fins enllaçar amb l'eix C-25 (direcció Girona) sortida Torà, seguint les indicacions i per la carretera L-3003 arribarem a Torà (1).


Des de GIRONA: Agafarem l'eix C-25 direcció Lleida fins a la sortida de Torà (sortida nº 103) i per la carretera C- 1412 arribarem a Torà (1).


Des d'ANDORRA: Anirem fins a La Seu d'Urgell i per la carretera C-14 (antiga C-1313) fins a Ponts, on agafarem la carretera C-1412 fins a Torà (1).


Des de MADRID: per l'autovia N-II fins a Lleida, Cervera i a partir d'aquí seguir les indicacions de LLEIDA.

(1) - Des de TORÀ: Agafarem la carretera de Vallferosa LV-3005 passant per dins del poble. Uns metres abans del quilòmetre 6, a mà dreta hi ha l'indicador de FUSTAGUERES. El camí està enquitranat i a poc més de mig quilòmetre trobarem la casa. ULL!! a 2 Km. passat Torà NO agafeu la carretera d'Ardèvol.


Inici / Casa/ Preus / Calendari / Com arribar-hi / Activitats