Ca Fustegueras
Casa de Pagès, de turisme rural o agroturisme
Autorització d'obertura PL- 505 ( Lleida )

Ca Fustagueras és una casa tota de pedra, que ha estat restaurada respectant els costums de la terra, però al mateix temps l'hem dotada de les comoditats més actuals, TV i bany complert a cada habitació.

De les tres habitacions dos són amb llit de matrimoni (150 x 200 cm) i l'espai permet un llit supletori, la tercera habitació té dos llits individuals.
Internet Wifi gratis a tota la casa i exteriors.


La casa, el paisatge, la tranquil·litat, el contacte amb la natura i el mon del pagès converteixen a Fustagueras en un lloc molt agradable.
L'estança principal de la casa és la gran sala d'estar amb menjador i cuina tot junt, dotada també de televisió, DVD, aire condicionat,...
La piscina es d'us exclusiu i està disponible des de l'1 de maig al 12 d'octubre.

Ens trobem al bell mig de Catalunya, com qui diu en el seu cor i amb un bon accés, tot plegat fa que en més o menys una hora puguem estar a Barcelona, Andorra, pistes d'esquí, platja,... Fustagueres permet conèixer i fruir de Catalunya amb tot el seu gran ventall de possibilitats.

També recomanem petites excursions per senders i camins que els hi faran descobrir indrets meravellosos: el Dolmen més gran de Catalunya, Castells i fortaleses com la torre de Vallferosa (considerada l'obra mestra de l'arquitectura militar europea del segle X), poblets, gairebé medievals, i encantadors paratges naturals, i una infinitat de possibilitats, que li donarem a conèixer oferint-li tota la informació necessària.
La casa està completament equipada amb estris de cuina, electrodomèstics, roba de llit, tovalloles,...
La original barbacoa és el resultat de la restauració de l'antic foc a terra de la casa pairal, i també és d'us exclusiu, amb una aigüera, taula per menjar-hi i llenya inclosa en el preu, però aconsellem portar carbó vegetal per poder coure millor els aliments.
En definitiva no pretenem altra cosa que la seva estada es converteixi en uns dies entranyables i inoblidables.

Inici / Casa/ Preus / Calendari / Com arribar-hi / Activitats